Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

Billeberga GIF

Kraftvallen - Billeberga
7 juni 2020
11:00

IK Wormo blå

Referat

Referat: Billeberga GIF - IK Wormo blå

Söndag och matchdag. Efter att ha haft en riktigt regnig och blåsig lördag - vände vädret helt om och visade sig från den soligare sidan denna söndagsförmiddag. Två bortamatcher nästan samtidigt gjorde att Linda och Peter delade på sig - Peter tog sig till Svalöv och Linda till Billeberga.

En mycket nöjd Peter kunde återkoppla att grabbarna som var i Svalöv visat sig från bästa sidan och det vi tränat på var något man visade upp - framförallt spelupplägg på tomma ytor. Svalöv blev lite fler på planen så småningom så dagens koncept med spel på tomma ytor kanske inte blev det bästa - utan det blev lite mer man mot man - men det ska också tränas! De blå drog det längsta strået på Svalövs arena.

Lindas grabbar hos trevliga Billeberga då. Ja - första perioden blev en ytterst jämn och spännande historia där spelet verkligen visade upp allt som en match ska! Det börjar dock synas vilka som kommer på träningarna och vilka som inte gör det så ofta - nu kan det finnas många skäl till det -men taktiken blir lite bristfällig. Nu kan mycket kompenseras med rejäl kämpaglöd :).De två sista perioderna blev Billebergas men de blå hjältarna gav aldrig upp och visar om och om igen en fotbollsglädje värd namnet. Lucas frisparksräddning kommer man att tala länge om på Kraftvallen :D.